Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.

 

Kennel Irtokarvan

Arja Liiri
Immolantie 207
03400 VIHTI


Puh 09 - 223 3459
Gsm 0400 - 471624


Sähköposti
Irtokarvan Facebook-sivut


image image

Lauantai, Heinäkuu 26, 2008

Taustaa

image
Olen Arja Liiri ja asumme mieheni Pekan ja karvaisten kavereittemme kanssa lähellä Vihdin kirkonkylää, rauhassa metsien ja peltojen keskellä.

Koiria ja kissoja minulla on ollut jo yli 30 vuotta. Kasvatan hyvin pienimuotoisesti Leonberginkoiria ja Tiibetinspanieleita. 

Ensimmäiset Leonbergin sisarukset (Nelli ja Netta) tulivat perheeseemme vuonna -91. Tällä hetkellä minulla on 3 Leonberginkoiraa.  Late (synt.26.3.2007) sekä Jope (synt. 5.10.2007) sekä Irtokarvan Juke synt. 21.7.2012. Nämä ihanan rauhalliset pojat antavat päiviini paljon iloa.

Ensimmäinen tiibetinspanieli Seduhin Wilma Warinda (Vilma) liittyi joukkoomme vuonna -96. Tämä iloinen supermummo on jo poistunut keskuudestamme 15-vuotiaana (13.12.2011) kuten hänen tyttärensä FIN MVA Seduhin Wendigo eli Mandi (28.8.2013).
Tällä hetkellä TiibetinspanielitMatilda (JV-99 FIN MVA Seduhin Waltzingmatilda) sekä Mandin ainokainen poika Patu (FIN MVA LV MVA EST MVA LTU MVA Irtokarvan Fan-Faari) ovat seuranamme.

Harrastan koirieni kanssa lenkkeilyä, yhteisiä leikkihetkiä pihamaalla sekä näyttelytoimintaa. Koirista niin kuin minustakin hauskinta harrastustoimintaa on kuitenkin vaeltaa pitkin metsiä ja peltoja.

Koiralaumaamme kuuluu myös Allu-kissa. Allussa on sekoitus persialaista-exotics ekä norjalaistametsäkissaa. Toisinaan Allu ei tiedä ollako kissa vai koira.

Tärkeintä minulle koirankasvatustyössä ja pentueiden suunnittelussa on löytää sopivia yhdistelmiä, joista periytyy pentuihin terveyttä, rodunomaisuutta sekä erinomaista, varmaa ja tasapainoista luonnetta.
Koirien luonne ja terveys on mielestäni tärkeämpää kuin näyttelyissä menestyminen.  Tärkeätä on myös löytää hyvät kodit kasvateilleni, että ne voi ilolla luovuttaa omille omistajillensa.

Kiitos kuuluukin kaikille ihanille omistajille, jotka ovat pitäneet hyvää huolta kasvateistani.  Kiitokset kuuluvat myös siitä, että he ovat halunneet hankkia myös näyttelymenestystä. Minusta on palkitsevaa nähdä miten kasvateistani on kasvanut rodunomaisia, loistavia ja menestyneitä yksilöitä niin näyttelytulosten perusteella, että yhtenä osana perhettä, mutta kuitenkin koirina.


Taustaa
Sivu 1 , 1 Sivusta